hairun's FotoPage
ireland
By: hairun nadiah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Saturday, 22-Dec-2007 04:52 Email | Share | | Bookmark
hang out with my sis n celebrate my birthday...:))

semalam,hang out ngan kak un n family,jiha n me lorh...g jalan2 KL..g KLCC,KL tower,then g JJ shopping until u drop..)pas dh sehari suntuk berjalan,g open house umah cousin,kak e n what the suprise,dewang sambut birthday aku n together with my aunty(nenek rock)..thanks a lot to kak e for ur sponsoring cake dr secret recipe...muahhhhxx




[my sis n my lil sis ms celebrate my besday yesterday]


[my sis n syafi hakimi]


[my sis happy family]


[at kl tower,tgk sunset]


[happy besday 2 me:))]


Tuesday, 18-Dec-2007 18:15 Email | Share | | Bookmark
dafi's 19 birthday @ kl tower on 15 dec 2007

with finick~
with VID yg bertugas~
with bash~
View all 12 photos...
dafi's 19th birthday @ kl tower mmg happening abeh...dafi kelihatan cute ngan vase merah..semua dafinites pun sporting pakai baju putih....mmg suci dan murni laa....masing2 mmg cun laaa...serba putih lg..VID2 pun turut sama memperagakan baju msg2...makanan ditaja oleh d'tandoor..start pd pukul 2.30 n abeh dlm kul 6.30ptg..aku sempat naik keatas pas semua settle...dpt la tgk pemandangan waktu malam...mmg cantek banget ler...







Tuesday, 4-Dec-2007 15:00 Email | Share | | Bookmark
beijing....:))

the summer palace~
with my family
forbidden city
View all 6 photos...
5 hari aku kat bejing,cuaca sejuk menyambut kedatangan 1st time aku kesana...seramai 26owang termasuk kanak2,sgt besh n happening...actually aku g sn atas business matters tp pd waktu siang byk tmpat aku g melawat n shopping termasuk laa salah satu tmpt keajaiban dunia iaitu tembok besar china....aku smpai memanjat 452 anak tangga...sgt2 la penat smpai kan cuaca sejuk tp aku leh lak berpeluh kat atas sn....heheheh:))tatap la gmbr aku sepanjang disana.....check it out:------>


(tdepan hotel penginapan-rainbow hotel)


(kedai menjual jed)


(tembok besar CHINA)


Sunday, 18-Nov-2007 15:28 Email | Share | | Bookmark
GSA Subang Parade

pas abeh konvo kat uitm tu,aku bergegas lak ke subang parade sbb ader gempaq selebriti astro..yg pntg sbb ader dafi wat persmbhan n dafi-fc pun ader bukak booth kat situ..smpai lebey kurg kul 3ptg trs cr finick dulu sbb dh janji ngan dia...then br gerak ke bawah,,smpai2 aswad ngan psmbhan so layan la vids dulu..ms time dafi wat persmbhan or dafi jd back up dancer ke br la semangat nk tgk....hehehe balik dlm kul 7ptg..terpksa balik awal sbb ader kenduri kesyukuran smpena besday kak un n abg boy..itu yg bergegas balik..drive xagak laju kan sbb setiap 10minit dpt pnggln dr babah n abg2ku..thanks to mastura n diyana sbb sudi teman aku g konvo kwn aku then g subang parade lak...smpai malam kan berjalan..ni je la kawan bujang aku...nk ronggeng ngan teh,dh xleh laa sbb bini owang...nsb baik la sekepala.....thanks guys...)


ngan johan(raja lawak)


ni la finick vid-n kelantan...


Sunday, 18-Nov-2007 15:10 Email | Share | | Bookmark
reunion A206 & A208:))

saja je letak headline reunion bilik havoc A206 & A208 YPM Bangi..hehehe smlm convocation herda kat uitm shah alam..wah!almost 2 years aku xjumpa kwn aku yg sorg ni..last jmpa xsilap ms kawen akak aku thn 2005..mmg msg2 dh len benor..dpt jumpa miza,aidawati,hajar n asma..aznie xyah ckp la,balik dr obersi je cr dia sbb nk tmpg umah dia..kehkehkeh...windu banget sm kenangan2 klik aku ni..yg xderk cuma ida n suzy je..ida tu biasala bini owang,dh xleh nk heret ni sini sana..suzy lak,busy ngan keje dia..tp xper la atleast dpt jumpa miza,eda n azni pun dh bersyukur....biasala bila berjumpa kan,msg2 tayang bf..aku ngan azni je xtyg sbb xtahu nk tayang sapa...tayang la kwn2 aku yg sggp menemani aku g sn sini...thanks yeah...thn dpn lak miza n aznie lak convo..nsb baik la konvo aku jauh nun kutub utara tu,kalu x mmg aku tuntut bunda n bear dr korg sorg satu tau..tatap la foto2 ni ok...







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net